Két kedvenc kreatív játék, a golyó, vagy kis labda, vagy pingponglabda, és a WC papír guriga. A Kreatív Baba e-book játéklistáiban mindkettő szerepel, aláhúzva, kiemelten, nyomatékosan, hiszen olcsó, jó, rendkívül kreatívan tudunk vele játszani, rengeteg van vagy lehet belőle a háztartásban,  nem is folytatom.

Ami nekem a WCpapír gurigát még nagyszerűbbé teszi, hogy a Kristály Baba-Barát apartmanomban egészen sok keletkezik belőlük…

A kettőt ezen a képen együtt próbálták ki. Mind a két játékkal rengeteg kreatív ötlet juthat kisbaba eszébe, nem kell nekünk megmutogatnunk  – viszont időnként nem árt a segítség a szintén kreatív mama részéről.

De ami ott itt  láttam, amiben mind a kettőt egyszerre használják, az nem duplán, de triplán aranyos, ötletes, olcsó.
Fali golyópálya gurigából, Blue-Tack-el rögzítve, szülők kedvéért leszedhetően, gyerek kedvéért újraalkothatóan.

Mellesleg, ha nem falon gondoljuk, akkor lehet a gyerekszoba szekrényének oldalán, vagy a konyhasziget oldalán is…

Persze lehet golyópályát venni a játékáruházban is, fából. Az is jó ötlet 🙂


Kozma Emese
Kozma Emese

Anya, egyéniség marketing mentor, író, költő, a Kreatív Baba Praktikák és Kreatív Baba Alapok könyv és e-book írója, a Kreatív Baba Program megalkotója. Kissé intorvertált ember, aki imád otthon lenni, családja körében, de szeret kirándulni, utazni, erdőt járni - de aki hajlandó beszélni, tenni, írni, ha azt a babákért, a boldogságért, a jobb életért teszi!